Beveren Sport
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Alt innen jaktutstyr - Gode priser

Bradley Smoker

I 2014, lager skal utvides til våre sørlige Holland lagerlokasjon, samt Devon UK og europeisk salg og markedsføring vil bli håndtert gjennom vårt datterselskap Grakka Europe BV. Dette vil gi et bedre nivå av service til våre kunder i Europa.

En familie eid merkevare, The Bradley familie, basert i British Columbia, har hatt fantastisk suksess med den alltid populære Bradley Smoker. Det er for tiden tilgjengelig i fire modeller og selger nå i hele Nord-Europa, Sør-Afrika, Australia og New Zealand i tillegg til det nordamerikanske markedet.

Suksessen av merkevaren hengsler på unik metode for å kontrollere røyk produksjon. Dette betyr at om du bruker Bradley røykere i en restaurant eller hjemme-være du gourmet kokk, landet idrettsutøver, fiskere eller Grill entusiast-kan du være trygg å oppnå ikke bare konsekvente og pålitelige resultatene, men også den beste prisen tekstur og smak. Overgår alt som kan oppnås i en tradisjonell smokehouse mat røkt i en Bradley er lik. Det er av denne grunn at omdømmet til Bradley Smoker spredd.
Videre i nordlige europeiske land, inkludert Storbritannia og Irland, hvor kaldt røkt produkter som røkt laks, bacons og hams er spist i overflod, evne til Bradley Smoker å kaldt røyk (med vedlegg) denne høy standard, så vel som hot røyk, gjør det en virkelig enestående produkt.
I tillegg til de tradisjonelle røkt mat, Bradley Smokers nordamerikanske markedet er i grep "smokin fever" når det gjelder å bruke mat røyking teknikker for daglige matlaging, og selvfølgelig for grilling. Upswell interesse som har funnet sted der skruene godt for fremtiden av merkevaren i Europa. Trender i matlaging, ta som med mye annet, ikke lang tid å krysse Atlanterhavet.
Bradley Smoker merket administreres og distribuert i Europa av Grakka; faktisk var det Grakka som brakte merket til Europa i 2002.
Unødvendig å si forutse vi en stor fremtid for merket. Vi ønsker å utvide butikker som selger merket med butikker, og dette er vi glade for at Lakeland skal transportere den nye Bradley konveksjon røyker i Storbritannia.


Populært i Bradley Smoker

FILTER
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Lagerstatus
Lukk
Viser 1 til 21 (av 21 produkter)

Trykk ENTER for å søke