Beveren Sport
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Alt innen jaktutstyr - Gode priser

Hausken Lyddempere

Hausken Lyddemper har spesialisert seg innen lyd- og rekyldemping siden 1992. Siden den gang har vi opparbeidet oss unik erfaring innen lyddemping-teknologi, inspirert av krav fra jegere. Våre produkter i dag er resultatet av over 20 års arbeid, utvikling og lidenskap. Hauskens robuste og effektive baffle-design har inspirert en hel bransje. Våre lyddempere lages i Norge med de høyeste krav til holdbarhet, presisjon, stabilitet og effekt.

Hvorfor Hausken?

Hausken leverer norsk-produserte lyddempere av høyeste kvalitet, for når du søker skogens, fjellets eller viddas ro. Lyd-demping i verdensklasse.

Hausken lyddemper har gang på gang fått toppkarakter fra diverse uavhengige tester der kombinasjonen lengde, vekt og effekt har vært i fokus. Vår nye Jakt-serie er best i test og gir deg best demping per cm. og per gram. Jakten på den optimale lyddemper har ført til utviklingen av Hausken XTRM-systemet, et system som kan fabrikkmonteres eller ettermonteres av børsemaker eller jegeren selv. XTRM-systemet kan gi inntil 7dB mer effekt. XTRM er enda et steg nærmere stillheten.

Holdbarhet

Hausken Lyddemper er laget i aluminium av høy kvalitet, og hard-eloksering gir en meget slitesterk overflate.

Fleksibelt system

Hausken har utviklet et system der vår standard Jakt-modell kan skreddersys etter behov. For magnum-kaliber har vi et kraftigere magnumsrør i samme utforming som Jakt-seriens ytterrør. For tykkløpsprofiler har vi Heavy Barrel-innmat som tar inntil 23mm pipe. Det utgjør en liten vektøkning, og det er derfor dette ikke er standard. Jakt-serien dekker allerede de fleste behov, så hvorfor bære mer vekt enn nødvendig? Disse demperne fås i alle skogens farger – og noen flere. Våre lyddempere kan fås i blå, oransje, gul, rosa, rustfritt og grønn.

Kaliber

Hausken leverer dempere i alle kalibre, fra .17 til og med .50. Det er hele 14 forskjellige senterhull-diametere. Vi mener at å levere et kvalitetsprodukt krever at demperen er bygget i henhold til kaliber.

Gjenger

Gjengepartiet er laget i syrefast stål i de fleste dimensjoner, både metriske og UNF/UNEF.

FILTER
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Lagerstatus
Lukk
 • Hausken
  Bilde av Hausken Jaktserie
  2.745,00
 • Hausken
  Bilde av Hausken Jaktserie demonteringsverktøy
  199,00
 • Hausken
  Bilde av Hausken MD35 Bilde av Hausken MD35
    -5%
  1.250,001.190,00
 • Hausken
  Bilde av Hausken MD45 Bilde av Hausken MD45
    -6%
  1.690,001.590,00
 • Hausken
  Bilde av Hausken Whisper Bilde av Hausken Whisper
  5.445,00
Viser 1 til 5 (av 5 produkter)

Trykk ENTER for å søke