Beveren Sport
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Alt innen jaktutstyr - Gode priser

Per's Naturvideo

Per`s Naturvideo har et godt samarbeid med PAB videoproduksjon i Oslo. - Per Arne Bustnes har betydd veldig mye for min satsning på videoproduksjon. Jeg har lært veldig mye og er svært takknemlig for veldig god hjelp.

Per Forsetlund (39) fra Singsås i Midtre Gauldal Kommune, startet Per`s Naturvideo i 1995, da i form av videoutleie av filmer i kategorien, jakt, fiske og villmark. Interessen for jakt, fiske og natur har alltid vært tilstede. Ivrig innen rype-, storfugl- og reinsjakt, samt lakse- og ørretfiske.

Interessen for å lage egne filmer fikk han tidlig på 90-tallet. I 1998 solgte han bilen og gikk til innkjøp av videokamera, og høsten 2000 lanserte han filmen "Reinsjakt i Forelhogna". Siden har det blitt "mange meter film". Geværene har ikke vært i bruk siden kamera ble kjøpt inn.
- Å gå med kamera på jakt i stedet for gevær, gir meg mer, det er mer utfordrende, samtidlig som jeg blir kjent med mange hyggelige mennesker.

Fotografen mener det er en fordel å ha drevet jakt selv, når man skal produsere jaktfilmer.
- Da kjenner en til "knepene", og kan på den måten være bedre forberedt. Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger på måten filmene er lagt opp, og for meg er det viktig at gjennomsnittsjegeren kjenner seg igjen, det blir et mer ærlig produkt da. Filmene mine er ren opplevelse, det er ikke noen form for opplæring. På den måten kan jegerne selv vurdere situasjonene (der ikke alt går etter den berømte boka).

FILTER
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Lagerstatus
Lukk
  • Per's Naturvideo
    Bilde av Med børse i Sør-Afrika
    249,00
Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk ENTER for å søke