Beveren Sport
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Alt innen jaktutstyr - Gode priser

Høgfoss & Fallan

Litt om Runar Høgfoss:

Naturfotograf Runar Høgfoss har samarbeidet med Fotograf Fallan i alle sine filmer siden 2001.

Det sies at hovedfotograf Høgfoss har en helt egen evne til å være på riktig sted til riktig tid. Det er nesten som å være med på jakt. Skal du nærmere, må du være der selv!!

 Jeg har lenge hatt lyst til å lage jaktfilmer sier Runar Høgfoss, som tok steget og byttet ut geværet med kamera i 1999.

 Resultatet av å bytte ut geværet, kan sees i vår første filmen som kom ut i år 2001 og het "fra uttak til gryte" og denne filmen ble veldig godt mottatt.

 Runar kan sine saker bra bak kamera og det har blitt en rekke filmer om jakt på hare, rådyr og rev.

 Runar Høgfoss mener det burde være mulig å lage underholdende jaktfilmer av helt vanlige norske jegere og helt vanlig norsk jakt i norske jaktterreng og dette er også typisk for produksjoner av Høgfoss & Fallans jaktfilmer.

 Skitt film hilsen Runar!

Litt om Ole C. Fallan:

Fotograf Fallan tar seg av det meste av redigeringen og produksjonen av Høgfoss & Fallans jaktfilmer.

 Ole Christian Fallan begynte å filme med et analogt HI8 kamera i 1994 og trappet gradvis ned filminga med et HDV kamera i 2007, da han ble konstatert ganske syk….Uansett, i starten ble det mest filming av jaktkamerater og annet forefallende, men i 1996 ble det litt mer alvor ut av det, da det første DV videokameraet kom i hus.

Og verre ble det da han kom i kontakt med den meget ivrige Runar Høgfoss en gang tidlig på 2000 tallet. Det første resultatet av samarbeidet var ”Fra uttak til gryte” i 2001.

Nå filmer han ikke så mye ute i felten lenger, men redigerer desto mer i Høgfoss & Fallan samarbeidet. Og det har han slett ikke tenkt å gi seg med, før han må.

 

FILTER
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Lagerstatus
Lukk
Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk ENTER for å søke