Beveren Sport
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Alt innen jaktutstyr - Gode priser

Puma IP

PUMA IP - en internasjonal suksesshistorie

Den internasjonale produksjonen av PUMA - PUMA IP - er basert på det vellykkede samarbeidet mellom PUMA Solingen med utvalgte spanske partnerprodusenter.

Design, produksjonstilsyn og kvalitetskontroll utføres av PUMA, knivene er laget i Spania. Resultatet er et balansert utvalg av kniver for jakt og trekking i det beste pris-ytelsesforholdet.

Middelhavsinnflytelsen kan tydelig sees i mange kniver. Bortsett fra klassiske staghorn-skalaer som brukes av PUMA, er mange av IP-knivene utstyrt med trevekter - i mange tilfeller brukes oliventræ. Dette robuste, sør-europeiske treverket er ekstremt godt egnet, da det er veldig tøft og holdbart.

En spesiell serie for PUMA IP ble utviklet i 2010 av PUMA sjefdesigner HP Knoop for selskapets 240-årsjubileum. PUMA IP Jagdnicker 240 oliven, PUMA IP Pal 240 oliven og PUMA IP White Hunter 240 oliven er ferdige med oliventrisk skalaer, og ble utviklet på grunnlag av den originale PUMA Jagdnicker, PUMA pal 240 og PUMA White Hunter som benyttet seg av den nyeste ergonomiske kunnskap. Denne serien tilbyr jegere og venner av naturens tradisjonelle blader i et nytt utseende til attraktive priser.

FILTER
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Lagerstatus
Lukk
Viser 1 til 3 (av 3 produkter)

Trykk ENTER for å søke